2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi Öğrenci Kaydı İçin Gerekli Evraklar

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi öğrenci kayıtlarımız 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibariyle başlamıştır. Velilerimiz kayıt için gerekli evrakları okul müdürlüğünden alabilirler veya kayıt evraklarına okul web sayfamızdan ulaşabilirler.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi Öğrenci Kaydı İçin Gerekli Evraklar:

1- Öğrenci Muayene/ İzlem Bildirim Formu (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir)  (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

2- Acil Durumlarda Başvuru Formu Ek-1 (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir)  (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

3- Okul Öncesi Veli Sözleşmesi Ek-2 (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir)  (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

4- İnceleme Formu Ek-5  (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir)  (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

5- Aday Kayıt Formu (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir) (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

6- Öğrenci Sosyal Medya Veli İzin Belgesi (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir) (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

7-  Aile Eğitimi İhtiyaç Belirleme Formu (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir)  (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

8- Aile Katılımı Tercih Formu (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir) (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

9- Çocuk ve Aile Tanıma Formu (Okul Müdürlüğünden Temin Edilecektir)  (Forma ulaşmak için tıklayınız.)

10- Aşı Kartı Fotokopisi

11- Çocuğa ait Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

12- 6 adet vesikalık Fotoğraf

13- Veli Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

14- A 4 Kağıt (1 Top) (Gönüllülük esaslıdır.)

03-07-2023